برای کسب اطلاع از قیمت خرید قیسی عمده در مناسب ترین سطح ممکن و مختص امور صادارتی با مجموعه رادین در ارتباط باشید، این اطمینان به شما داده می شود تا با دریافت بهترین و مرغوب ترین قیسی عمده از خرید خود نهایت رضایتمندی را خواهید داشت.
خرید قیسی عمده
همانطور که از این میوه خوشعطر میتوان رب زردآلو و یا مارمالاد زردآلو تهیه کرد، از قیسی نیز خوراکیهای مختلفی از جمله مربای قیسی و ترشی قیسی تهیه میکنند. اما ما قصد داریم در این مطلب، فرق قیسی و زردآلو را به صورت کامل توضیح دهیم؛ با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا شما را با نحوه خرید و ویژگی ها و مزایای خرید آنلاین این محصول یاری نماییم.
قیمت خرید قیسی عمده
با توجه به کیفیت تضمین شده و طعم عالی این محصول و قیمت خرید قیسی به صورت عمده که توسط کارشناسان این مجموعه بازرگانی تعیین شده است، این محصول از استقبال فروش خوبی برخوردار است بر این اساس لازم است این نکته را متذکر شد که اساس کار این مجموعه بارزگانی بر اساس فروش عمده و در تناژ های بالا می باشد
قیمت خرید قیسی در تبریز
برای آگاهی از قیمت خرید قیسی به صورت عمده کافیست با مدیریت فروش مجموعه رادین ارتباط برقرار نموده و با ارسال پیامی از طریق برنامه کاربردی واتساپ سفارش خود را به ثبت رسانده و پس از آگاهی از کیفیت . ویژگی ها و همچنین قیمت محصول خرید اینترنتی و آنلاین خود را انجام دهید.همچنین لازم است این نکته را یاد آور شد که قیمت روز قیسی به توجه به نوسانات موجود در بازار، دارای نرخ و ارزش ریالی ثابتی نیست و روز به روز دستخوش تغییرات اقتصادی است.
فروش قیسی خشک
قیسی از خشک کردن میوه زردآلو حاصل می شود، این میوه دارای ترکیبات بسیار ارزشمندی می باشد که باعث شده است، بدین روش برای زمان های مختلف سال در دسترس قرار گیرد، ضمن این که قیسی یکی از خشکبار های ضروری به شمار می رود زیرا علاوه بر مصارف آجیلی، کاربرد های گوناگون و متنوعی دارد که دسترسی به آن را پر اهمیت نموده است.
تفاوت قیسی و زرد آلو
تفاوت قیسی و زردآلو را می توان در میزان آب موجود در آن ها دانست، زردآلو طی فرآیند خشک کردن که به روش های مختلفی صورت می گیرد به خشکبار قیسی تبدیل می شود که زمان و شرایط نگهداری بیشتر و بهتری خواهد داشت.؛ فرق قیسی و زردآلو در میزان آب موجود در آنها، مزه، و خواصی است که هرکدام برای سلامتی دارند.
قیسی چیست ؟
قِیسی نوعی از زردآلو است که بسیار شیرین و مطبوع است و در بیشتر نقاط ایران از جمله آذربایجان شرقی و شهر تبریز یافت میشود. همچنین برگه زردآلوی خشکشده را نیز قیسی مینامند و به آن «برگه» نیز گفته میشود.میوه زردآلو از جمله میوههای خوشطعم و لذیذ است و قیسی به عنوان یک خوراکی خوشمزه از این میوه تهیه میشود
نحوه مصرف قیسی
برای تهیه قیسی از میوه زردآلو به منظور حفظ رنگ نارنجی، به آن دی اکسید سولفور اضافه می کنند. در صورت اضافه نکردن این ماده رنگ قیسی قهوه ای می شود. اکسید سولفور در زردآلو به سولفیت تبدیل گشته که می تواند باعث واکنش آلرژیک یا حملات آسمی شود.