فروش عمده بادام زمینی در انواع مختلف

گروه بازرگانی رادین به عنوان یک تیم و مرکز فروش عمده بادام زمینی در انواع مختلف توانایی تامین بخش عمده ای از کالای خشکبار مورد نیاز تجار فعال در این عرصه را داشته و آماده انعقاد قرارداد با هریک از بازرگانان در رسته فروش عمده بادام زمینی در انواع مختلف را دارا می باشد.

فروش عمده بادام زمینی خام

فروش عمده بادام زمینی خام

مرغوب بودن و درجه یک بودن تمامی محصولات و فرآورده های خشکبار مجموعه رادین که در این مقاله به بررسی بادام زمینی و خواص آن و نحوه تهیه و توزیع و چگونگی صادرات این محصول اشاره ای مختصر انجام شده است، همگی موجب استقبال از فروش عمده و حجم انبوه این محصول از سراسر نقاط دنیا شده است.

فروش عمده بادام زمینی در انواع مختلف

فروش عمده بادام زمینی در انواع مختلف

گروه بازرگانی رادین با دارا بودن تجهیزات پیشرفته کارخانه ای که روند تولید محصولات خشکباردر این مجموعه اعم از بادام زمینی تحت یک سیستم مکانیزه , فرآوری و به مرحله عرضه و نهایتاَ به کشورهای همجوار نیز صادر شده, این توانمندی را دارد تا با پذیرش سفارشات خرید عمده انواع بادام زمینی که در ادامه به بررسی و توضیح انواع این محصول پرداخته شده است با تامین حجم بالای این محصول به صادرات این محصول به تمامی نقاط مختلف دنیا اقدام نماید.

 

فروش مستقیم بادام زمینی

فروش مستقیم بادام زمینی

مزیت و برتری محصولات تولید شده و فرآورده های خشکبارمجموعه بازرگانی رادین موجب شده تا مغز بادام زمینی از میزان فروش خوبی برخوردار شده و روز به روز بر تولید آنها افزوده شود و همین امر نیز موجب رونق فروش عمده و تجارت بدون واسطه شده است .فروش مستقیم بادام زمینی باعث شده تا دست واسطه ها از معامله های کلان این محصول کوتاه گردد و خریدی سودمند را با بالاترین میزان فروش را تجربه نمایید

 

سایت خرید و فروش بادام زمینی

سایت خرید و فروش بادام زمینی

تیم انفورماتیک و کارشناسان و مدیران ارشد این مجموعه به دلیل سهولت در امر خرید و فروش انواع محصولات خشکبار اقدام به راه اندازی وبسایپت های اینترنتی نموده تا متقاضیان خرید از جای جای دنیا بتوانند با انتخاب و بررسی خصوصیات محصول و پی بردن به کیفیت و طعم عالی و تضمین شده این محصول یک خریدی هوشمندانه و تخصصی را تجربه نمایند.

 

انواع ارقام بادام زمینی

انواع ارقام بادام زمینی

1- رانر:. رقم رانر به علت تنوع اندازه مغز مقبولیت بیشتری دارد. در حدود 54 درصد این محصول برای تولید کره بادام‌زمینی و بقیه این رقم در ساخت انواع شیرینی و تنقلات استفاده می‌شود.

2- رقم ویرجینیا:اندازه مغز بادام‌زمینی ویرجینیا بزرگتر از بقیه ارقام بوده و عمدتاً به حالت بوداده و درون پوسته عرضه می‌شود. در مواردی که مغز را از پوست خارج می‌کنند، مغزهای درشت‌تر را جدا کرده، نمک زده و به بازار عرضه می‌کنند.رقم ویرجینیا 21 درصد از تولیدات آمریکا را تشکیل می‌دهد.

3- رقم اسپانیش:دارای مغز کوچکتری است که از پوسته­ ی خرمایی رنگ پوشیده شده است و عمدتاً در ساخت شیرینی‌جات، مغزهای شور و خمیر بادام‌زمینی استفاده می‌شود. رقم اسپانیش نسبت به سایر ارقام دارای روغن بیشتری است و حدود چهار درصد از کل تولیدات را پوشش می‌دهد.

4- رقم والنسیا:این رقم معمولاً دارای سه یا تعداد بیشتری مغز کوچک در یک غلاف است از انواع شیرین بادام بوده و درون پوست برای فروش عرضه می‌شود. این رقم کمتر از یک درصد کل تولیدات را تشکیل می‌دهد.

خواص و مضرات بادام زمینی

خواص و مضرات بادام زمینی

بادام زمینی، یکی از مغزهای آجیلی پرخاصیت و بسیار خوش طعمی است که خواهان زیادی دارد. این دانه گیاهی سرشار از پروتئین و منابع غنی است که از چربی های غیراشباع تشکیل شده است، و یک نوع چربی بسیار خوب برای بدن می باشد. مصرف بادام زمینی برای کسانی که به دیابت دچار هستند، بسیار مفید است و به درمان و پیشگیری از این بیماری کمک می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *