خرید و فروش انواع قیسی زردآلو

خرید و فروش انواع قیسی زردآلو در این مرکز خرید توسط مجموعه رادین انجام می گردد. کارخانه تولیدی آجیل و خشکبار رادین در تبریز فعالیت خود را از چند دهه گذشته همراه با بهترین دستگاه ها مواد اولیه آغاز نموده. قیسی زردآلو از آن دسته خشکبار هایی است که برای سلامت همه افراد ضروری می باشد. انواع خشکبار در نوع قیسی از پر فروش ترین ها بوده.

خرید انواع قیسی زردآلو

قیسی زردآلو به عنوان یکی از پرتقاضا ترین انواع خشکبار می باشند که خوردن  برای تمامی افراد ضروری می باشد و ممکن است  لذا تاثیر زیادی بر سلامت فرد خواهند گذاشت و باید دقت زیادی در انتخاب بهترین کیفیت را داشت.
برند های متعهد ایرانی که این روزها موفق شده اند که با کشورهای زیادی وارد تعامل شده و محصولات خود را در بازارهای صادراتی عرضه کنند، در طراحی و تولید بسته بندی های آجیل و خشکبار از به روز ترین استاندارد ها و دانش روز دنیا بهره می گیرند.
قیسی زردآلو به شکل کاملا اختصاصی تولید می شود و با بهترین کیفیت وارد بازارهای فروش خواهند شد.

انواع قیسی زردآلو

انواع قیسی زردآلو در طعم ها و روش های مختلفی تولید می شوند. از جمله قیسی زردآلو می توان به:

  • قیسی زردآلو آفتابی
  • قیسی زردآلو آفتابی سیاه
  • قیسی زردآلو گوگردی
  • قیسی زردآلو تیزآبی
  • قیسی زردآلو سکه ای
  • قیسی زردآلو ۳*۴
  • قیسی زردآلو ۳*۵
  • قیسی زردآلو دودی
  • قیسی زردآلو فله ای
  • و غیره….

اشاره نمود.

زردآلو

صادرات انواع قیسی زردآلو

خوشبختانه کشور ایران در تولید انواع آجیل و خشکبار بسیار فعال و پیشرفته عمل می کند طوری که امروزه اغلب کشور های همسایه خشکبار مصرفی کشور خود را از کشور ایران تهیه می نمایند به دلیل کیفیت بالای اجناس ایرانی و همچنین قیمت فوق العاده مناسب آن ها موجب کشور های خارجی نسبت به وارد کردن آجیل و خشکبار تولید ایران اقدام نمایند. مجموعه آجیل و خشکبار رادین توانسته بیش از نیمی از صادرات خشکبار کشور را عهده دار شود و پیشرفت و رشد چشم گیری داشته باشد.

روش تولید انواع قیسی و برگه زردآلو

طریقه خشک کردن قیسی و برگ زردالو

برای طرز تهیه قیسی زردآلو ابتدا:

زردآلو

  1. ابتدا میوه زردآلو را شسته
  2. سپس درون قابلمه  ای ریخته
  3. قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم
  4. هنگامی که میوه کمی نرم شدند از روی حرارت بر میداریم
  5. پوست میوه ها را کنده
  6. سپس چند دقیقه ای درون آبلیمو قرار می دهیم تا از تیره شدن رنگ میوه در هنگام خشک شدن جلوگیری کند
  7. میوه ها را درون سینی چیده
  8. روی سینی را تور می کشیم تا الوده نشوند میوه ها
  9. به مدت دو الی سه روز در مقابل تابش نور مستقیم خورشید قرار می دهیم

نکته : در طی مدت زمانی که میوه رد حال خشک شدن است باید هرزگاهی به میوه ها سر بزنیم و آن ها را زیر و رو کنیم تا خراب و فاسد نشوند و همچنین یک دست خشک شوند.

خرید و فروش انواع قیسی زردآلو

انواع قیسی زردآلو که یکی از پرمصرف ترین خشکبار در منزل به شمار می رود با کیفیت های منحصر بفرد در برند های ایرانی تولید شده و با قیمت مناسب به فروش می رسند. قیسی زردآلو در دو نوع عمده و خرده به  فروش می رسد خرید عمده تمامی محصولات عمده دلیل اینکه مستقما و بدون واسطه به دست خریداران می رسد از قیمت ارزان تر و مناسب تری نسبت به خرید خرده برخوردار می باشد. جهت خرید آسوده و با اطمینان محصولات مجموعه آجیل و خشکبار رادین با همکاران ما در بخش فروش تماس حاصل نمایید تا شما را برای خریدی فوق العاده راهنمایی نمایند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *