آراد برندینگ
خانه / قیسی / خرید قیسی تازه از مجموعه رادین

خرید قیسی تازه از مجموعه رادین

لذت خرید قیسی تازه و تجربه طعم خوش و بیادماندنی آن را با مجموعه رادین تجربه نمایید. این اطمینان به شما داده می شود که با مشاهده امتیازات و خواص مثبت این محصول تولیدی می توانید خریدهای مجدد انواع خشکبار و آجیل و میوه خشک را از همین مجموعه انجام دهید.

قیمت خرید قیسی تازه

قیمت خرید قیسی تازه

کیفیت و ظاهر چشمنواز و طعم عالی و بیادماندنی قیسی های تولیدی این مجموعه موجب شده که قیمت خرید قیسی تازه نیز متناسب با موارد مذکور به مراتب کمتر از سایر مراکز تولید کننده محصول باشد. شما مصرف کننده گرامی می توانید با بررسی ویژگی های ظاهری و عطر و طعم این محصول خرید خود را نهایی نمایید.

خرید قیسی تازه از مجموعه رادین

خرید قیسی تازه از مجموعه رادین

قیسی از خشک کردن میوه زردآلو حاصل می شود، این میوه دارای ترکیبات بسیار ارزشمندی می باشد که باعث شده است، بدین روش برای زمان های مختلف سال در دسترس قرار گیرد، ضمن این که قیسی یکی از خشکبار های ضروری به شمار می رود زیرا علاوه بر مصارف آجیلی، کاربرد های گوناگون و متنوعی دارد که دسترسی به آن را پر اهمیت نموده است.

قیمت خرید قیسی صنعتی

قیمت خرید قیسی صنعتی

قیسی صنعتی همیشه ارزان تر از تولیدات نسبتاً کیفیت دار و تولیدات درجه یک می باشد و عرف بازار برای معاملات قیسی صنعتی زردآلو به صورت عمده انجام می پذیرد.طعم خوش و ظاهر عاری از ایراد این فرآورده خشکبار موجب شده که قیمت تمام شده این محصول نیز در رنجهای قیمتی متناسب با کیفیت بالای آن تعیین شود

خرید قیسی تازه به روش اینترنتی

خرید قیسی تازه به روش اینترنتی

امروزه با گسترش تکنولوژی تجارت الکترونیک و تمایل مردم به انجام خرید و فروش ها و معاملات آنلاین ، این مرکز فروش عمده آنلاین این امکان را برای متقاضیان خرید فراهم نموده تا با بررسی ویژگی های محصول و پی بردن به خواص بی شمار آن و تاثیر قابل توجه آن بر روی سلامتی انسان یک محصولی درجه یک و قابل ارائه به بازار عمده فروشان را ارائه دهد.

خرید قیسی تازه به صورت عمده

خرید قیسی تازه به صورت عمده

استقبال از فروش بی سابقه محصولات آجیل و خشکبار از مجموعه بازرگانی رادین موجب شده که این شرکت از میزان فروش خوبی برخوردار شده و روز به روز بر آمار فروش این مجموعه افزوده شده و قیمت خرید قیسی با کاهش چشمگیری نسبت به فروش خرده و تناژهای پایین این مجموعه روبه رو شود.

طرز تهیه قیسی

طرز تهیه قیسی

برای درست کردن قیسی زردآلوهایی را که رسیده و نرم شده اند جدا کرده، به خوبی و آهستگی می شویند و در صافی های بزرگی قرار می دهند تا خشک شده و هیچ آبی بر بدنۀ آنها باقی نماند. سپس زردآلو ها را از خط وسط باز کرده و هستۀ آنها را جدا می کنند. بعد ورقه های زردآلو را در سبد می گذارند و در فضای باز قرار می دهند تا بعد از چند روز خشک شده و قیسی حاصل شود.

تفاوت قیسی و برگه زرد آلو

تفاوت قیسی و برگه زرد آلو

برگه زردآلو: اصطلاحاً به لپه های خشک شده و بی هسته زردآلو برگه گفته میشود.برگه زردآلو به این صورت تولید میشود که زردآلو را به دو نیم میکنیم و هسته آن را جدا میکنیم و سپس آن را خشک میکنیم.

قیسی: زردآلو خشک شده ای میباشد که هسته آن بیرون آورد شده و به جای آن مغز گردو یا همان مغز زردآلو گذاشته میشود و خشک میشود در مواقعی هم قیسی بدون مغز هم تولید میشود.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
جواد همتی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09144136560
شماره تلفن ثابت: 04135579183
شماره فکس: 02189787761
پست الکترونیکی: radinnuts@gmail.com

مطلب پیشنهادی

خرید و فروش برگه قیسی صادراتی

بازار فروش قیسی زردآلو تبریز

بازار فروش قیسی زردآلو تبریز با توجه به کیفیت عالی و مرکز تولید این محصول …